U bent hierHome > Design

Design

Als eigenaar van een website wil je jezelf etaleren om meer mogelijkheden, op het gebied van inkomsten, te creëren voor je bedrijf.
Wanneer u een website nodig heeft en deze zelf wil maken, blijkt al snel dat dit niet eenvoudig is met al die lastige technieken. Velen laten daarom een website maken zonder rekening te houden met de kosten, die hoog kunnen oplopen terwijl de opbrengsten van uw site nog niet duidelijk zijn.
pdh-artwork vindt het een uitdaging om te bewijzen dat je met weinig middelen wel degelijk websites kan maken die er doelmatig, creatief, professioneel en verzorgd uit zien.

b light
B-Light
Laser solution
jm management
JC Management
Management
Thuiszorg Oosten Utrecht
Thuiszorg Oosten Utrecht
Thuiszorg
zarina magazine
Zarina magazine
Online Magazine
Jeffrey Compier
Jeffrey Compier
Zanger
Agenda
Agenda
Graphics and webdesign
Miss Yaa
Miss Yaa
Beauty and Fashion
Zonjee Productions
Zonjee Productions Amsterdam
Opnamestudio
Affinity Photo
by ZPA/pdh-artwork 17/01/2021

Adobe Photoshop staat al jaren bovenaan het lijstje van fotobewerkingsprogramma's. Maar sinds 2015 maakt Affinity Photo van Sherif Europe zijn opmars. Door de grote gelijkenis met Adobe Photoshop is de bekendheid en populariteit van Affinity Photo in korte tijd sterk gegroeid. Dit komt door het feit dat Affinity niet met abonnementen werkt. Dus je bent echt eigenaar van het programma als je het koopt. Een regelrechte hit dus. Ook ZPA en pdh-artwork maken gebruik van de software van Affinity.

Affinity Publisher

Voor drukwerk en geprinte media werd voornamelijk QuarkXPress gebruikt. Adobe kwam als concurrent  met InDesign, maar steeds vaker stappen gebruikers over op Affinity Publisher. De rede is net als Affinity Photo de dure abonnementen van Adobe. 
Dat Adobe zijn monopolie verliest is zo goed als een feit. 

Affinity Designer

Is net als bovenstaand software, een eigendomsmatige grafische software van het Britse softwarebedrijf Serif Europe, bedoeld voor het maken en bewerken van vectorafbeeldingen en rasterafbeeldingen. Eingelijk een alternatief voor Adobe Illustrator. Het is beschikbaar voor Apple macOS en Microsoft Windows.

LEES VERDER
affinity photo