You are here > Home > Topics > Luxemburg

Luxemburg

Vakantiepark La Sapinière, LUXEMBURG #02
by Toot Hoefdraad 07/08/2017

Luxemburg staat bekend om zijn rijke natuur, Luxemburg stad, de pittoreske dorpjes Clervaux, Vianden, Diekirch, Echternach en natuurlijk de lage benzineprijzen. Omdat het land vrij klein is zijn de meeste bezienswaardigheden ook goed te doen in 1 dag.
Zo heb je ook vakantiepark La Sapinière dat vlak bij het dorpje Hosingen ligt. Omringt door prachtige groene heuvels, uitgestrekte bossen, landerijen, riviertjes en meertjes. Het park ligt op 500 m hoogte niet ver van de stadjes Clervaux en Vianden.
Er is een ruime keuze aan vakantiehuizen. Van comfortabele appartementen tot luxe bungalows voor de hele familie. Op het park ligt Brasserie La Sapinière voor lekkere snacks tot heerlijke gerechten met een typisch Luxemburgs tintje. Maar je kan natuurlijk ook zelf koken in de huisjes of eventueel barbecueën (wel je eigen barbecue meenemen) Ook is er een verse broodjesservice die je kan regelen bij de receptie.
Al met al een fijne vakantie. Het huisje was prima voor 3 personen en goed onderhouden. Het personeel was erg vriendelijk en betrokken. Het restaurant heeft een verandering ondergaan qua gerechten, veel meer keus dan de gebruikelijke vette hap. De bar is gezellig en de bediening vriendelijk en behulpzaam. Zwembad is klein, maar gezellig en verfrissend. Maar je kan ook naar het AquaNat’ Our gaan voor 2 uurtjes ontspanning, sport, waterplezier, sauna e.d. Verder zijn er genoeg uitvalswegen om andere plaatsen te ontdekken. Voor ons (gezin van 4 personen) is een vakantie in La Sapinière voor herhaling vatbaar.

vakantiepark La Sapinière
Het kasteel van Vianden
Vianden
Vianden
MUST SEEN