U bent hierHome > Muziek > Moryz

Moryz

Moryz, the singing professor
by pdh-artwork 30/11/2020

Moryz, oftewel Maurice de Greef, is een samenwerkingsverband gestart met ZPA en MEC, die liedjes voor hem componeren en arrangeren. Moryz, een spontane man met een vriendelijke maar doeltreffende kijk op het leven. Van beroep is hij Professor Leereffecten Laagopgeleiden & Laaggeletterden en bekleedt hij de Unesco-leerstoel ‘Volwasseneneducatie’ aan de Vrije Universiteit te Brussel. Ja, een hele hap, maar hij is zó down to earth!
Aan zijn stijl van zingen moest je even wennen, maar in combinatie met zijn teksten begrijp je zijn stijl. Je gelooft in zijn woorden, je voelt zijn woorden. Het is daarom ook een plezier om, qua achtergrondkoortjes, een bijdrage te leveren aan zijn muzikale reis.
Op 20 januari 2021, de dag van de inauguratie van Biden, brengt Moryz zijn single “Hope” uit. Een lied over hoop en gekoppeld is aan één van de zes onderzoeken die hij dit jaar publiceert.
Moryz is van mening dat iedereen gelijke kansen verdient en zet zich daarom in als professor en zanger. Sinds kort is er ook een samenwerkingsverband opgezet met de dochter van zijn grote voorbeeld: Martin Luther jr.
Vanuit de Unesco leerstoel volwasseneneducatie wil hij de impact van de activiteiten van The King Center in Amerika meten. Aantonen dat als iemand deelneemt aan activiteiten van The King Center ze een betere plek in de samenleving creëren.
Wel, alleen maar door dit gegeven groeit ons respect en hopen wij dat meer mensen dit zullen delen.

Weet je dat...
Moryz
  • Moryz met een nieuwe productie bezig is.